logo

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin.

Kotimuutot

Muuttomasi on erikoistunut nopeaan ja ammattitaitoiseen muuttopalveluun, jota kykenemme tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan hyvän yritysrakenteen vuoksi. Muuttomasi tarjoaa asiakkailleen monenlaisia muuttopalveluja – ja kuljetuspalveluja. Sovittaessa teemme myös muuton kustannusarvioinnin ennen muuttoa sopimuksen mukaan.

Löydät sivuiltamme myös muuttovinkit, jotta muuttonne onnistuisi mahdollisimman jouhevasti.

Yritysmuutot

Hoidamme puolestasi

  • Muutonsuunnittelun
  • Muuttolaatikoiden ja tarvikkeiden toimituksen
  • Itse muuton kokonaisuutena

Yritysmuuttojen valmistelua varten kannattaa varata aikaa huolella, sillä hyvin valmisteltu ja suunniteltu on kuin puoliksi tehty. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tilanteen kartoittamista varten, jotta muutto onnistuisi vieläkin jouhevammin.

Meiltä saat yrityksellesi kaiken kattavan muuttopalvelun ihan muuttoolaatikoista tavaroiden suojaamiseen, kasaamiseen ja yleiseen muuttokonsultaation liittyen. 

Muuttolaatikot

  • Muuttomasin tukevat muoviset muuttolaatikot tekevät muutostasi moninkertaisesti helpompaa. Tukevan rakenteensa ansiosta laatikot sopivat mainiosti raskaankin tavaran kuljetukseen
  • Laatikot nopeuttavat muuttoasi ja suojaavat irtaimistoasi koko muuton ajan.
  • Muuttolaatikot ovat suunniteltu varta vasten muuttoja varten, niissä on kahvat molemmilla puolilla ja ne pinoutuvat päällekäin vieden vähemmän tilaa.
  • Toimitamme aina muuttolaatikot kotiovellesi asti.
  • Muista varata riittävä määrä laatikoita muuttoasi varten, hyvä nyrkkisääntö on 1m² = 1 muuttolaatikko, eli jos asunnossasi on 40m², kannattaa varata 40 muuttolaatikkoa.

Meiltä saat myös kätevästi tarvittavat pakkaustarvikkeet, kuten lattiansuojat, kiristekalvot, kuplamuovit ja teipit.
Laatikoiden tuonti ja haku sopimuksen mukaan. (Pakkaustarvikkeet toimitetaan samassa yhteydessä) 

Minkä kokoisen varastoyksikön tarvitset?

Voit säilyttää pienemmästä komerosta ihan suuremman asunnon tavaroihin asti kätevästi kauttamme. Laita meille tarjouspyyntöä niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Pieni

2m² 

Keskikokoinen

4m² 

Suuri

8m²