Tietoa meistä

Muuttomasi Oy on kolmen veljeksen vuonna 2019 perustama kotimainen perheyritys.

Idea muuttofirman perustamisesta alkoi, kun olimme veljesten kesken auttamassa ystäväämme muuttamaan. Huomasimme, että auttaminenhan oli suorastaan hauskaa ja mikä parasta, intohimoisina urheilijoina saimme samalla hyvää hyötyliikuntaa!

Niinpä veljeksistä keskimmäinen, lempinimeltään Masi, otti puheista vaarin. Masi tokaisi veljilleen, että nyt on firma perustettu, ja eipähän tarvitse enää salilla käydä.

Näin syntyi Muuttomasi! Olemme suorittaneet vuodesta 2019 lähtien tuhansia muuttoja, joten kokemusta haasteellisistakin tilanteista näin ollen piisaa!

move

Olemme yrityksen perustamisesta lähtien halunneet osaltamme olla mukana muuttoalan kehittämisessä ja muuttaa sitä, miten ala nähdään yleisellä tasolla. Arvojemme saavuttamiseksi teemme jatkuvasti kehitystyötä, jotta voimme pitää laadun korkealla. Olemme siis jatkuvasti oppivaisin mielin liikenteessä ja otamme kaikki asiakkaiden palautteet vastaan avoimin mielin!

Palveluehdot

Kaikki irtain tavara hyllyistä, kaapeista, laatikoista, pöydiltä ja lattioilta tyhjennetään ja pakataan muuttolaatikoihin tai muihin vastaaviin, kuten pahvilaatikoihin. Emme suosittele pakkausmateriaaliksi kaupan muovipussia. Muovisia laatikoita ei tule pakata liian täyteen, vaan noin 5 cm laatikon yläreunasta on jäätävä tyhjäksi. Näin laatikot saadaan pinottua helposti päällekkäin.

Suojaa helposti särkyvät tavarat rikkoutumisen estämiseksi erityisen hyvin esimerkiksi kuplamuovilla, silkkipaperilla tai muilla pehmusteilla ennen niiden laatikoihin pakkaamista. Myös pakkauksen ja särkyvien esineiden väliin tulee laittaa riittävästi pehmusteita. Voit pakata liinavaatteet, peitot, matot, vaatteet ja muut tekstiilit jätesäkkeihin. Säkin suuaukko suljetaan huolellisesti narulla tai teipillä. Myös henkarivaatteet voi pakata muovisäkkeihin. Tällöin säkin pohjaan tehdään reikä, henkarien koukut pujotetaan sen läpi ja säkki teipataan kiinni alareunasta. Teippaa tai sido koukut kiinni toisiinsa säkin yläreunasta.

Valmistele kalusteet muuttoon poistamalla irtohyllyt ja paketoimalla ne kiristekalvolla tai teipillä nippuun. Irtohyllyillä on tapana kolista kaappien sisällä vaikeuttaen nostoa, mikäli niitä ei ole poistettu tai kiinnitetty kunnolla. Pura isot kaapit, kirjahyllyt ja sängynrungot osiin, näin ne pystyy siirtämään uuteen asuntoon ilman että seinät tai tavara vaurioituu. Tyhjennä lipastojen ja kaappien sisältö omiin laatikoihin ja lukitse ne avaimella tai teippaa kiinni kuljetuksen ajaksi.

Suojaa patjat ja runkopatjat ja muut pinnaltaan arat esineet ja kalusteet sopivalla materiaalilla, jotta niiden siirron aikaiselta likaantumiselta tai vaurioitumiselta vältyttäisiin. Suosittelemme suurempien kalusteiden, kuten sohvien ja nojatuolien käärimistä suojamuoviin tai kiristekalvolla päällystämistä. Paketoi valaisimet, peilit ja taulut aaltopahviin, solumuoviin tai kuplamuoviin ja tue pitkävartisten jalkalamppujen varret niin ettei ne pääse taipumaan.

Viherkasvien suojaamiseksi teippaa aaltopahvia tai muuta vastaavaa alhaalta kiinni ruukkuun ja yläpuolelta suojamateriaalin ympäri. Talviaikaan kasvit lastataan muutossa autoon viimeisenä ja nostetaan ensimmäisenä autosta sisälle lämpimään.

Mainitse etukäteen, jos muuton yhteydessä siirrettäväksi tulee normaalista poikkeavan isoja tai painavia kalusteita tai muuta erityistä huolenpitoa vaativaa siirrettävää. Paikan päällä osista kasatut kalusteet täytyy tarvittaessa purkaa ja pakata kuljetukseen sopiviksi.

Mikäli kaikesta varovaisuudesta huolimatta kuljetuksessa tai työsuorituksen aikana asiakkaan irtaimistoa tai muuta omaisuutta rikkoontuu, suosittelemme kysymään korvausta ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstänne. Muuttomasille tulee tehdä kirjallinen reklamaatio seitsemän päivän kuluessa. Jos näin ei ole menetelty, Muuttomasi ei ole vastuussa rikkoutuneesta tavarasta. Tavaroiden pakkaaminen on aina asiakkaan vastuulla, eikä huonon suojaamisen takia naarmuuntuneita huonekaluja korvata. Mikäli tavaroita ei ole pakattu yllä kuvaillulla tavalla asianmukaisesti, eivät vauriot kuulu korvauksen piiriin. Lattioiden ja muiden pintojen suojaaminen muuton ajaksi on asiakkaan vastuulla, ellei toisin ole sovittu. Muuttomasin lainmukainen vastuu siirrettävälle irtaimistolle perustuu Tiekuljetussopimuslakiin.